Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

TTI Inc. и Mouser получиха награда за най-добри дистрибутори от Amphenol

04.06.2015   |   Бизнес
 
TTI Inc. и Mouser Electronics получиха от Amphenol наградата на компанията за високи постижения в дистрибуцията през 2014 г., съобщиха за Electronics-Bulgaria.com от Ти Ви Ей Проджект, партньор на TTI у нас.
 
Престижното международно отличие бе връчено заедно на ръководители на TTI и Mouser по време на наскоро провелото се Electronic Distribution Show (EDS) в Лас Вегас, САЩ. Amphenol награждава двете компании като най-успешните й дистрибутори в цял свят.
 
"Този знак на признание на общия успех на TTI и Mouser е чудесно постижение за нашите фирми. Да получим няколко пъти тази чест и признание за постиженията е повод за гордост за двете фирми", сподели Майк Мортън, президент международни продажби и маркетинг в TTI Inc.
 
"За нас е изключителна чест да получим тази висока награда и бихме искали да благодарим на Amphenol за това важно признание. Това е знак на почит към усилената работа на нашите експертни екипи. Amphenol е лидер в сектора и ценен бизнес партньор за Mouser и TTI. Очакваме с нетърпение до продължим още по-дълго успешната си работа заедно", допълни Глен Смит, президент и главен изпълнителен директор на Mouser. 
 
Миналата година TTI и Mouser също получиха от Amphenol награда за отлични резултати в дистрибутирането на продуктите на компанията в цял свят, а през 2013 г. Mouser стана дистрибутор на годината на Amphenol Industrial.
     
Източник: Ти Ви Ей Проджект

Ключови думи: Ти Ви Ей Проджект   TTI Inc.   Mouser   Amphenol  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME

Последно от Бизнес

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПродуктови офертиПроектиПредстоящоСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...