Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Henkel инвестира във Vitriflex за разработката на дисплеи от ново поколение

16.06.2015   |   Технологии
 

Henkel обяви намерението си да продължи да инвестира активно в развитието на щатския производител на ултратънки бариерни филми Vitriflex. Първият транш от капиталовото вложение в основаната през 2010 г. компания вече е факт, съобщиха от Henkel.

Двете компании са подписали и споразумение за съвместно развитие. Целта на партньорството е разработване и лансиране на пазара на иновативни технологии в областта на модерните дисплеи.

През последната година специалисти от Vitriflex работят активно в сътрудничество с химици от Henkel по проект за интегриране на прозрачен адхезивен слой в ултратънките бариерни филми. Следващите инвестиции на компанията в проекта ще позволят напредък и в други приложения на технологията.

"Съчетавайки експертния опит на Vitriflex в областта на ултратънките бариерни филми и водещите позиции на Henkel в сферата на адхезивните технологии, сътрудничеството ще допринесе за разработването на изключително високотехнологични решения. От първата ни инвестиция във Vitriflex насам отбелязахме значителен прогрес в развитието на бариерен филм с интегриран адхезивен слой, които осигурява отлична адхезия към различни субстрати", пояснява Марк Попович, вицепрезидент глобален маркетинг в Henkel.

     
Източник: Henkel

Ключови думи: Henkel   Vitriflex   бариерни филми   адхезивни технологии   дисплеи  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME
Rohde&Schwarz

Последно от Технологии

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПродуктови офертиПроектиПредстоящоСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...