Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Rutronik и Melexis сключиха глобално споразумение за дистрибуция

16.06.2015   |   Бизнес
 

Rutronik и Melexis подписаха глобално споразумение, в рамките на което Rutronik ще дистрибутира цялото портфолио сензори, интегрални схеми на сензорни интерфейси, драйверни и комуникационни интегрални схеми на компанията.

Гамата сензори на Melexis обхваща магнитни, оптоелектронни и микроелектромеханични (MEMS) сензори за налягане с приложения в автомобилната промишленост, индустриалното оборудване, медицинската апаратура и сградната автоматизация.

"Богатото портфолио сензори на Melexis е отлично допълнение към каталога ни. Иновативната магнитна сензорна технология Triaxis на компанията, например, позволява измерване на магнитни полета по три оси само чрез един сензор. Щастливи сме, че ще можем да доставяме на клиентите си сензорни решения от такъв калибър", заяви Мартин Гример, старши маркетинг мениджър "Аналогови продукти и сензори" в Rutronik.

"Това партньорство ще ни позволи да разширим силните позиции, които вече имаме в сферата на автомобилната електроника и да посрещнем нарастващите потребности на пазара в сегменти като сградна автоматиазация, потребителска електроника и медицинско оборудване", каза Джанлуиджи Морело, мениджър глобални продажби в Melexis.

     
Източник: Rutronik

Ключови думи: Rutronik   Melexis   сензори   интегрални схеми   MEMS   Triaxis  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME

Последно от Бизнес

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПродуктови офертиПроектиПредстоящоСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...