Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Rutronik получи награда за най-добър дистрибутор от Marschner

14.07.2015   |   Бизнес
 
Rutronik Elektronische Bauelemente получи наградата "Най-добър дистрибутор" на 2014 г. от немския производител Marschner. През изминалата година Rutronik е реализирала най-голямо увеличение на продажбите в рамките на дистрибуторската мрежа на Marschner. 
 
"През последните няколко години Rutronik демонстрира непрекъснат ръст в продажбите на нашите трансформатори от 10 до 20%. С тази награда бихме искал да изразим уважението си към компанията и последователната й работа", сподели Херман Шпрингиндшмитен, главен изпълнителен директор на Marschner.
 
От 2003 г. Rutronik е сред партньорите на Marschner за дистрибуция в Европа, а от тази година и в цял свят. Продуктовата гама на Marschner включва разнообразни трансформатори със стандартно и специално приложение. Един от акцентите са трансформаторите за печатен монтаж, предназначени за електронни изделия.
     
Източник: Rutronik

Ключови думи: Rutronik   Маршнер   трансформатори  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME

Последно от Бизнес

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПродуктови офертиПроектиПредстоящоСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...