Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Mouser ще дистрибутира продуктите на Vicor

20.07.2015   |   Бизнес
 
Mouser Electronics сключи споразумение за дистрибуция на продуктите на Vicor в цял свят, съобщиха за Electronics-Bulgaria.com от фирма Маус Електроникс, представител на Mouser у нас. Новото партньоство ще разшири офертата на Mouser от разнообразни силови модули. 
 
"Vicor инвестира усилено в растежа и успеха на каналите за дистрибуция. Нашето бързо разрастващо се продуктово портфолио изисква и разширяване на възможностите за дистрибуция. Mouser ще играе важна роля в тази стратегия с акцент върху новите продуктови представяния и реализиране на устойчив ръст в продажбите", заяви Рич Беген, вицепрезидент във Vicor.
 
"Водещите в сектора високоефективни преобразувателни и регулиращи модули на Vicor са добре дошло допълнение към нашата гама от силови компоненти за клиентите ни по целия свят. В Mouser очакваме с нетърпение резултатите от това ново партньорство", коментира Бари Макконъл, старши вицепрезидент в Mouser. 
     
Източник: Маус Електроникс

Ключови думи: Маус Електроникс   Mouser Electronics   силова електроника   силови модули  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME
Rohde&Schwarz

Последно от Бизнес

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПродуктови офертиПроектиПредстоящоСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...