Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Arrow Electronics с награда за дистрибутор на годината от Vishay

28.07.2015   |   Бизнес
 
Arrow Electronics получи от Vishay награда за най-добър дистрибутор на пълна гама от услуги за територията на Европа, Близкия изток и Африка (EMEA) през за 2014 г. Наградата бе връчена по време на ежегодната церемония на Vishay за награждаване на дистрибутори на компанията, специализирани в продажби, инженерни и маркетингови дейности. Победителят се избира на базата на миналогодишните му постижения.
 
"Тясното ни сътрудничество с Arrow и техният изключително ефективен екип демонстрира добрите ни взаимоотношениия. Щастливи сме да връчим тази награда на Arrow", заяви Филипе Мейсън, изпълнителен директор на Vishay EMEA.
 
"Vishay е един от най-големите производители на пасивни компоненти и един от най-значимите производители на дискретни компоненти в света. Тази награда ни мотивира непрекъснато да се усъвършенстваме и да предоставяме още по-добри решения на клиентите си благодарение на уникалните продуктови и технически възможности на Arrow", коментира Жан Квек, вицепрезидент на отдел PEMCO (пасивни, електромеханични компоненти и конектори) в Arrow EMEA.
     
Източник: Arrow Electronics

Ключови думи: Arrow Electronics   Vishay   дискретни компоненти   електромеханични компоненти  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME
Rohde&Schwarz

Последно от Бизнес

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПродуктови офертиПроектиПредстоящоСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...