Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Rutronik получи награда за най-добър дистрибутор от ASJ

28.07.2015   |   Бизнес
 
Rutronik Elektronische Bauelemente получи от ASJ наградата "Най-добър дистрибутор на 2014 г.". С нея ASJ отличава необикновено високия ръст на продажбите, осъществен от Rutronik на европейските и азиатските пазари.
 
Rutronik получава наградата за трета поредна година. През 2014 г. германският дистрибутор е постигнал 30% ръст на продажбите на продуктите на ASJ в сравнение с предходната година.
 
"Това увеличение на продажбите изцяло надмина нашите очаквания. То показва, че имаме отлично позициониран дистрибутор в лицето на Rutronik", сподели Сеах Ел, главен изпълнителен директор на ASJ.
 
От началото на 80-те години Rutronik дистрибутира пълното портфолио от резистори на ASJ, които се радват на особен успех в автомобилната промишленост и индустриалното производство. След сливането на Ralec Electronics и ASJ през 2014 г. Rutronik вече предлага значително по-широка гама от продукти, сред които продукти, базирани на технологията за шунтови и прецизни тънкослойни резистори от Ralec.
 
"ASJ е един от нашите ключови доставчици на резистори. Изключително удовлетворени сме, че получаваме тази награда за трета поредна година. Определено дължим успеха си и на безусловното подкрепа и гъвкавост на екипа на ASJ, без които нямаше да сме в състояние да обслужваме своите клиенти толково бързо колкото сега", заяви Томас Рудел, главен изпълнителен директор на Rutronik.
     
Източник: Rutronik

Ключови думи: Rutronik   ASJ   резистори   прецизни резистори   Томас Рудел  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME
Rohde&Schwarz

Последно от Бизнес

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПродуктови офертиПроектиПредстоящоСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...