Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

IMI се разширява в Ботевград

30.07.2015   |   Инвестиции
 
Integrated Micro-Electronics Inc. (IMI) обяви, че нейната дъщерна компания Интегрейтид Микро-Електроникс България е сключила споразумение за закупуване на недвижима собственост от Мелексис България. Сделката включва придобиване на поземлен имот и сграда в Ботевград на обща стойност 1,14 млн. евро. Общата площ на имота е 16 275 кв. м., а общата застроена площ в него е 12 193 кв. м.
 
"Благодарение на това ново разширяване IMI България ще може да обслужва по-добре изискванията на производителите на оригинално оборудване, особено при бързо развиващите се пазари на автомобилната и промишлената електроника. Закупуването на този имот засилва и без това солидната позиция на IMI България в печеливши нови бизнеси, в подкрепа на нейната стратегия за създаване и поддържане на дългосрочни партньорства с клиентите", коментира Артър Тан, президент и главен изпълнителен директор на IMI.
 
Имотът преди време е бил отдаден за ползване под наем на IMI от Мелексис. На 7293 кв. м от него IMI е изградила производствени мощности, а 4900 кв. м са били бяха пренаети - отдадени от IMI на трета компания.
 
През 2014 г. IMI България отчете приходи от 188,3 млн. щатски долара, което е с 29% повече в сравнение с предходната година. През последните две години IMI България е застроила 3150 кв. м., а други 6900 кв. м. ново строителство ще бъдат завършени към края на първото тримесечие на 2016 г.
     
Източник: IMI

Ключови думи: IMI   Интегрейтид Микро-Електроникс   Melexis   Мелексис  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME
Rohde&Schwarz

Последно от Инвестиции

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПродуктови офертиПроектиПредстоящоСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...