Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

TTI получи награда от Raytheon

10.08.2015   |   Бизнес
 
TTI Inc. получи от Raytheon Integrated Defense Systems наградата за високи постижения в доставката на електронни продукти 3-Star Supplier Excellence Award за 2014 г., съобщиха за Electronics-Bulgaria.com от Ти Ви Ей Проджект, партньор на TTI в България. 
 
Годишната програма Supplier Excellence Awards, създадена от подразделението Integrated Defense Systems (Интегрирани отбранителни системи) на Raytheon, награждава доставчици с изключително обслужване и партньорство, които са надвишили изискванията на клиентите.  Кандидатите се оценяват по определени критерии като цялостно качество, навременна доставка и демонстриран ангажимент към непрекъснатото подобряване. TTI е една от 50-те компании, отличени от Raytheon с награда.
 
Тазгодишната награда е шестата поредна за TTI от 2009 г. насам, което е единственото такова постижение на дистрибутор на електронни продукти.
 
"TTI приема с голямо удовлетворение наградата на Raytheon. Много малко доставчици в нашия сектор получават това признание, а взимайки предвид високите стандарти на Raytheon, то е свидетелство за усърдната работа и старанието на всички ни. Горди сме да бъдем доставчик на Raytheon и да имаме тази награда", коментира Кевин Синк, вицепрезидент на отдел Total Quality в TTI.
     
Източник: Ти Ви Ей Проджект

Ключови думи: Ти Ви Ей Проджект   TTI   Raytheon Integrated Defense Systems  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME
Rohde&Schwarz

Последно от Бизнес

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПродуктови офертиПроектиПредстоящоСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...