Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Farnell element14 с нов търговски директор за Източна Европа

13.08.2015   |   Кариери
 
Farnell element14 назначи Роб Роспеджиховски за регионален търговски директор за Източна Европа. Той отново се присъединява към компанията от Thomas Cook, след като като преди това е работил във Farnell element14 като директор международни доставчици.
 
Роспеджиховски е отговорял за установяване на първите бизнес дейности на Farnell element14 в Източна Европа преди осем години. Сега той ще работи в офисите на компанията в Краков и в Лийдс и ще изгражда по-тесни връзки между Farnell element14 и доставчици и клиентите в региона.
 
"Източна Европа е един от най-вълнуващите пазари за електронната промишленост днес и много се е променила откакто започнахме работа в региона. В момента ставаме свидетели на това как все повече субконтрактори навлизат на пазара и са конкуренти на установените играчи, а в същото време се увеличава и броят на разработчиците и инженерите, които са перфектните клиенти за нас. На новата си позиция ще развивам нашето портфолио в цяла Източна Европа, ще разширя нашето уеб присъствие, както и поддръжката на местен език, за да осигурим висококачествените услуги, които нашите клиенти очакват", сподели Роспеджиховски.
     
Източник: Premier Farnell

Ключови думи: Premier Farnell   Farnell element14   Роб Роспеджиховски  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME

Последно от Кариери

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПродуктови офертиПроектиПредстоящоСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...