Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Rutronik и AVX разшириха партньорството си

01.09.2015   |   Бизнес
 
Rutronik Elektronische Bauelemente разшири споразумението си с AVX и освен в Европа вече ще дистрибутира продуктите на американската компания и в Азиатско-тихоокеанския регион. Споразумението за франчайзинг се отнася за всички страни с изключение на Япония и обхваща пълното продуктово портфолио на AVX.
 
Двете компании са партньори в Европа от 1997 г. насам, а AVX е сред най-успешните доставчици на Rutronik за пасивни и електромеханични компоненти. 
 
Доставките в Азия ще се реализират директно чрез логистичния център на Rutronik в Хонг Конг, а в Европа ще се обработват от централния склад в Айзинген.
 
"Rutronik е сред нашите най-стари и най-важни партньори и сме удоволетворени, че имаме възможност да продължим да развиваме успешното си сътрудничеството дълги години", заяви Александър Шенкел, генерален мениджър продажби на AVX в EMEA.
     
Източник: Rutronik

Ключови думи: Rutronik   AVX   електромеханични компоненти   пасивни компоненти  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME

Последно от Бизнес

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПродуктови офертиПроектиПредстоящоСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...