Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Нова българска компания на пазара на цифрови микроскопи и ESD защита

03.09.2015   |   Начало»Бизнес
Редактор
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова Редактор
Пепа Петрунова
От началото на тази година новосъздадената Инова Груп зае място на българския индустриален пазар за цифрови микроскопи и технологии и оборудване за ESD защита, съобщиха за Electronics-Bulgaria.com от компанията.
 
Инова Груп, със седалище в София, е представител на датския производител Tagarno - компания с над 40 години опит в разработката на системи за визуална инспекция, както и на британската Charleswater, част от световния консорциум Desco, произвеждаща широка гама от средства за мониторинг, контрол и осигуряване на ESD защита.
 
Цифровите микроскопи на Tagarno намират приложение при едни от най-големите индустриални производители на електроника в повече от 40 страни по целия свят. Използват се за въвеждане на нови изделия в производството, визуална инспекция, сервиз и ремонт, качествен контрол, безконтактно 2D измерване, документация и обучение.
 
Charleswater е британската дъщерна комания на консорциума Desco, притежаващ повече от 10 компании в САЩ, Европа и Япония. Charleswater произвежда широка гама продукти за работни места, защитени от електрически разряд, с фокус върху дизайн и дистрибуция на продукти, насочени към клиентите  в Европа. Високото качество отговаря на всички стандарти, за да се осигури пълна и надеждна защита на работното място.
 
Основните продуктови групи от изключително широкото портфолио на консорциума са:
заземяване на работния персонал и работните повърхности, ESD продукти за почистване и подръжка на подови покрития, ESD опаковки, оборудване за йонна неутрализация, тестване и мониторинг на ESD средата, продукти за обучение и др.
     
Източник: Инова Груп

Ключови думи: Инова Груп   Tagarno   Charleswater   Desco   системи за визуална инспекция   ESD защита   цифрови микроскопи  

Comet Electronics
Comet Electronics
Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Последно от Бизнес
Comet Electronics

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2023 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНИ ПУБЛИКАЦИИВидео на седмицатаБизнесПродуктови офертиСъбитиятаПроектиПредстоящоТехнологииКариериЕкспертно
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...