Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

TTI ще дистрибутира продуктите на Artesyn Embedded Technologies

29.09.2015   |   Бизнес
 
TTI Inc. сключи договор за дистрибуция с производителя на електрозахранващи модули и блокове Artesyn Embedded Technologies, съобщиха за Electronics-Bulgaria.com от Ти Ви Ей Проджект, партньор на TTI в България.
 
Стандартното AC-DC продуктово портфолио на Artesyn обхваща мощности от 3 W до 5 kW и включва отворени и корпусирани захранвания, конфигурируеми модулни захранвания и готови за монтаж комплекти.
 
"Радваме се, че имам възможности да си партнираме с Artesyn Embedded Technologies и да предлагаме тяхната широка гама AC-DC и DC-DC преобразуватели. Artesyn планира значително увеличение на производството на нови продукти през тази година, съсредоточавайки се върху трансформацията от аналогови към дигитални технологии с нови онлайн инструменти. Компанията поддържа и новите медицински и жп стандарти. Широкообхватното портфолио и технологичното лидерство на Artesyn са перфектно допълнение към портфолиото на TTI в областта на силовата електроника", коментира Рос Крюгер, директор маркетинг и доставки на TTI Inc. в Европа.
     
Източник: Ти Ви Ей Проджект

Ключови думи: Ти Ви Ей Проджект   TTI Inc.   Artesyn Embedded Technologies  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME
Rohde&Schwarz

Последно от Бизнес

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПродуктови офертиПроектиПредстоящоСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...