Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Спечелете стартов комплект за управление на електродвигатели с mTouch сензорна демонстрационна платка от Microchip!!

01.10.2015   |   Спечели!
 
Electronics-Bulgaria.com ви дава възможност да спечелите стартов комплект за управление на електродвигатели с mTouch сензорна демонстрационна платка. Стартовият комплект за управление на електродвигатели с mTouch сензорни възможности е пълноценна хардуерна и софтуерна развойна система за запознаване със свръхизгодната в ценови аспект фамилия dsPIC цифрови сигнални контролери (DSC) за управление на електродвигатели на Microchip. Тя включва платка с безколекторен постояннотоков (BLDC) мотор, чувствителни на допир управляващи плъзгачи и вграден дебъгер.
 
Стартовият комплект за управление на електродвигатели с mTouch 2”x2” сензорна демонстрационна платка е компактен и включва: изключително ценово изгоден 16-битов DSC за управление на електродвигатели (dsPIC33FJ16MC102), вграден вътрешносхемен програматор/дебъгер по USB, трифазен BLDC електродвигател, вградено 15V/2,6A мощно стъпало с контактни площадки за подбран от потребителя двигател, капацитивен плъзгач за управление на скоростта с LED индикатори и с 9V захранване.
 
За да опитате шанса си и да спечелите стартов комплект за управление на електродвигатели с mTouch сензорна демонстрационна платка, моля посетете http://www.microchip-comps.com/ebulgaria-motor-control-touch и въведете данните си във формата за участие.
     
Източник: Microchip

Ключови думи: Microchip   dsPIC33FJ16MC102   mTouch   управление на електродвигатели   dsPIC  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME

Последно от Спечели!

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПродуктови офертиПроектиПредстоящоСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...