Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Ромтех-3ЕС ще представи нови технологични решения на productronica 2015

05.10.2015   |   Технологии
 
За първи път Ромтех-3ЕС ще вземе участие като изложител във водещото европейско изложение за електронната индустрия productronica 2015 от 10 до 13 ноември т. г. в Мюнхен, Германия.
 
На българския национален щанд (В3, 441), организиран от Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия компанията ще представи някои от сложните платки, които произвежда, нови светодиодни осветители, както и разширените си технологични възможности.
 
"Ще разберете за нашата нова производствена сграда, нашите планове за развитие и подобренията, които сме направили, както и тези, които предстоят. Очакваме да срещнем нови клиенти, с които да запълним разширените ни производствени капацитети. Не по-малко важни ще са и срещите със съществуващи клиенти, с които да обсъдим текущи и бъдещи проекти за бизнеса. Целта ни е да намерим дългосрочни контакти с разработчици на електроника, които търсят поддоставчик на които да поверят изцяло производството на изделията си. Редовни посетители сме на изложението, като за първа година сме от изложителите", сподели за Electronics-Bulgaria.com инж. Димитър Върганов, мениджър проекти в Ромтех-3ЕС.
     
Източник: Ромтех-3ЕС

Ключови думи: Ромтех-3ЕС   productronica   електронно производство  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME

Последно от Технологии

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПродуктови офертиПроектиПредстоящоСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...