Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Mouser Electronics и Грант Имахара стартират видео поредица за безпилотни коли

12.10.2015   |   Lifestyle
 
Mouser Electronics и известният от шоуто "Ловци на митове" инженер Грант Имахара стартираха видео поредица за безпилотни автомобили, съобщиха за Electronics-Bulgaria.com от фирма Маус Електроникс, представител на Mouser у нас.
 
Клиповете ще представят информация от едни от най-влиятелните компании в сектора, включително CAVCOE, Mercedes, Cruise, Google, Delphi, AVX, ON Semiconductor и Carnegie Mellon/GM.
 
Поредицата за безпилотни автомобили е част от удостоената с награди програма на Mouser "Empowering Innovation Together" и е достъпна от сайта на компанията Mouser.com. В епизодите Грант Имахара и специалистът по безпилотни технологии Пол Годсмарк от Канадския център за автономни превозни средства (CAVCOE) разглеждат историята и бъдещето на безпилотните автомобили, как производителите се приспособяват за въвеждането им, както и етичните предизвикателства пред одобрението им от обществото.
 
"Преходът към всеобхватно автономно управление на колите ще има значително икономическо, екологично и социално въздействие, което драстично ще промени всекидневния начин на живот на хората. Тази нова видео поредица предоставя чудесна възможност на инженерната общност да се запознае от първа ръка с технологията, необходима за създаването на безпилотни коли", заяви Глен Смит, президент и главен изпълнителен директор на Mouser Electronics.
 
Видеоклиповете ще се допълват и от съпътстващи статии, блогове и друго техническо съдържание.
     
Източник: Маус Електроникс

Ключови думи: Маус Електроникс   Mouser Electronics   безпилотни автомобили   Грант Имахара   CAVCOE  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME
Rohde&Schwarz

Последно от Lifestyle

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПродуктови офертиПроектиПредстоящоСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...