Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Автомобилни камери от IMI в нов развоен комплект на Renesas

13.10.2015   |   Технологии
 
Integrated Micro-Electronics Inc (IMI) осигурява автомобилни камери за новия развоен комплект за усъвършенствани системи за помощ на водача (ADAS) Surround View Kit на Renesas Electronics.
 
Renesas ADAS Surround View Kit се състои от автомобилни камери на IMI и решение за високоскоростна мултимедийна серийна връзка (GMSL) на Maxim Integrated Products, монтирани върху миниатюрно автомобилно шаси. Такава интеграция елиминира необходимостта клиентите да се снабдяват сами с автомобилни компоненти.
 
Когато се използва в комбинация с Renesas ADAS Starter Kit и Surround View Kit, камерата на IMI опростява и ускорява разработката на приложения с панорамен изглед за съвременните системи за подпомагане на водача.
 
Платформите за камери IMI предлагат на системните разработчици набор от различни комбинации за менюта, визуализации и интерфейси. Платформите за камери разполагат с най-съвременните технологии за оптико-механично нивелиране, температурно регулиране, имат възможно най-малък размер и минимална консумация на енергия. Те са готови за интегриране в автомобила и могат лесно да бъдат настройвани, така че системата да заработи веднага.
     
Източник: IMI

Ключови думи: IMI   Renesas   ADAS Surround View Kit   автомобилни камери   автомобилна електроника  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME

Последно от Технологии

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПродуктови офертиПроектиПредстоящоСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...