Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Messe Muenchen включва и роботиката в productronica 2015

20.10.2015   |   Технологии
 
В портфолиото на водещото изложение на технологии за електронно производство productronica тази година ще присъства и роботиката. Причината за това е създалата се нужда от индустриални роботи с оглед на масовото производство и постоянно нарастващата конкуренция, обясниха от Messe Muenchen, организатори на събитието, което ще се проведе от 10 до 13 ноември т. г. в Мюнхен.
 
В производството роботите могат да си сътрудничат с хора, а в други случаи изпълняват задачи, които не могат да се извършват от човешка ръка. Освен големите, тежки промишлени роботи, които се използват в поточните линии на отрасли като автомобилната индустрия, за по-малки задачи компаниите разчитат и на гъвкави леки роботи, които лесно могат да се местят от една работна среда в друга и да се използват за различни приложения.
 
"Тези роботи могат бързо и лесно да се интегрират в почти всяка дейност в производството на електроника и технологии и са особено подходящи при крайния монтаж", обяснява Щефан Загерт от издателството Robotics + Automation към Федерацията на немските инженери VDMA.
 
Изложението productronica цели да допринесе за по-нататъшното развитие на роботиката в eлектронното производство, като направи темата отделен акцент на събитието. Сред водещите първите производители на роботи, заявили участие на изложението са Epson, Stäubli, IAI и AEB.
     
Източник: Messe Muenchen

Ключови думи: Messe Muenchen   Мюнхенски панаир   productronica   индустриални роботи   електронно производство  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME
Rohde&Schwarz

Последно от Технологии

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПродуктови офертиПроектиПредстоящоСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...