Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Ersa откри директно представителство в България

03.11.2015   |   Инвестиции
 
Водещият производител на оборудване за електронната промишленост Ersa, Германия отвори ново директно представителство за България, съобщиха за Electronics-Bulgaria.com от компанията. 
 
Новото дружество Ерса-България стартира дейността си на 1 ноември т. г. 
 
То е открито с цел да задоволи нарастващия интерес и нужди на предприятията за електронно производство у нас. "След като в последните няколко години Ersa затвърди водещите си позициите в производството на машини за селективно спояване, все повече наши производители на електроника избират Ersa за свой доставчик на оборудване. В момента селективните машини, инсталирани и работещи в България от тази марка, са най-многобройни. Това се налага не само поради развитието на технологиите, но и от повишените изисквания към качеството на производството", сподели инж. Николай Момчилов, управител на Ерса-България.
 
Заедно с другите продукти от портфолиото на производителя - рефлоу пещи, стенсил принтери, машини за конвенционална спойка вълна, системи за ремонт и инспекция, както и набор от станции за запояване, оборудване и консумативи за ръчен монтаж, Ерса-България ще предлага сервиз и обслужване на закупеното оборудване за българските фирми.
 
"Нашата цел е по-бързо и качествено обслужване на нашите клиенти и партньори", допълни инж. Николай Момчилов.
     
Източник: Ерса-България

Ключови думи: Ersa   Ерса-България   селективно спояване   стенсил принтери   рефлоу пещи   системи за инспекция   електронно производство  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME

Последно от Инвестиции

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПродуктови офертиПроектиПредстоящоСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...