Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Rutronik e международен дистрибутор на Dynastream

03.11.2015   |   Бизнес
 
Rutronik Elektronische Bauelemente стана глобален дистрибутор на Dynastream - дъщерното дружество на Garmin, което администрира безжичния протокол ANT, както и стандартизираните ANT+ профили. Dynastream разработва и безжични модули.
 
Споразумението се прилага в световен мащаб и обхваща цялото продуктово портфолио на Dynastream, включително различните безжични модули и USB адаптери, базирани на популярните радиочестотни интегрални схеми (RFIC) на Nordic Semiconductor, които поддържат ANT.
 
Благодарение на стандартизираните ANT+ профили Dynastream успешно утвърждава ANT протокола в областта на спортните и фитнес приложения. В момента компанията работи по налагането на протокола и на пазара за IoT M2M (Internet of Things Machine-to-Machine) решения.
 
"Със своя целенасочен подход Rutronik ефективно ще ни помогне да открием подходящи клиенти в САЩ, както прави и на други пазари. В Европа Rutronik вече има ключова роля за нарастването на пазарния ни дял", коментира Майк Паради, мениджър глобални продажби в Dynastream.
 
Rutronik дистрибутира модулите на Dynastream в Европа от 2007 г. насам. Новото споразумение за дистрибуция обхваща и САЩ, Канада, Мексико и Азия.
     
Източник: Rutronik; снимка: Dynastream

Ключови думи: Rutronik   Rutronik Elektronische Bauelemente   Dynastream   Garmin   ANT   RFIC   безжични модули  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME
Rohde&Schwarz

Последно от Бизнес

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПродуктови офертиПроектиПредстоящоСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...