Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Codico придоби шведската Broadband Technology

16.11.2015   |   Бизнес
 
Австрийският дистрибутор на електронни компоненти Codico придоби 100% от дяловете на шведската компания Broadband Technology, специализирана в развойната дейност и дистрибуцията на активни компоненти и модули. Целта на сделката е разширяване на присъствието на Codico в северноевропейския пазар.
 
Broadband Technology ще стане част от Codico като изцяло притежавано дъщерно дружество, а марката Broadband за момента ще се запази.
 
През следващите няколко месеца централният офис на Broadband Technologies в Стокхолм ще бъде обновен като допълнителен продуктов център към центровете на Codico в Перхтолсдорф (Австрия) и Мюнхен (Германия). Там ще се предлага професионална поддръжка на съществуващи и потенциални клиенти в Северна Европа.
 
"Придобиването на Broadband ще разшири не само продуктовата ни гама, но и нашето ноу-хау. Считаме това за градивен елемент от нашата дългосрочна стратегия за растеж, както и за съществена част от интернационализацията", коментира Свен Крумпел, главен изпълнителен директор на Codico.
     
Източник: Codico

Ключови думи: Codico   Broadband Technology   Broadband   активни компоненти  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME

Последно от Бизнес

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПродуктови офертиПроектиПредстоящоСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...