Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Mouser ще дистрибутира сензорните интегрални схеми и системи на Melexis

19.11.2015   |   Технологии
 
Mouser Electronics сключи споразумение за международна дистрибуция с Melexis, съобщиха за Electronics-Bulgaria.com от фирма Маус Електроникс, представител на Mouser у нас. 
 
Портфолиото на Melexis включва интелигентни електронни компоненти, датчици на Хол, сензори за налягане и температура, интегрални схеми за управление на електродвигатели и програматори за интегрални схеми, които намират приложения в автомобилостроенето, потребителската, индустриална и медицинска електроника.
 
Акцент в продуктовата гама, която Mouser Electronics ще дистрибутира, е новият компактен магнитометър MLX90393 Triaxis. Сензорът с размери 3 х 3 мм е разработен за приложения с ултраниска консумация на енергия (2,2-3,5 V; 5µA) и програмируеми цикли на работа от 0,1% до 100%. Магнитометърът може да променя скоростта си на отчитане и да я адаптира както към моментната консумация, така и към шумовете в изходния цифров сигнал. 
 
Съгласно споразумението Mouser ще предлага и безконтактния инфрачервен термометър за автомобилни приложения Melexis MLX90614, който извършва измервания на температурата на сензори в обхват от -40 до +125 °C и на други обекти в диапазона от -70 до +380 °C. MLX90614 разполага с вграден усилвател с ниски нива на шум, 17-битов ADC конвертор и мощен DSP модул за обработка на цифрови сигнали. Устройството предлага точност от 0,5 °C в широк температурен диапазон на работа и разделителна способност на безконтактно измерване на температура до 0,01 °C. Термометърът се предлага фабрично калибриран със SMBus изход за максимално бързо отчитане.
 
Освен сензорните интегрални схеми Mouser ще предлага и широка гама оптоелектронни и електронни компоненти, включително LIN RGB контролера за четири светодиода MLX81106, инфрачервената многоелементна схема MLX90621 и интегралната схема за сензорен транспондер с работна честота 13,56 MHz MLX90129.
     
Източник: Маус Електроникс

Ключови думи: Маус Електроникс   Mouser Electronics   Melexis   Мелексис   автомобилна електроника   сензорни интегрални схеми   магнитометри   инфрачервeни термометри  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME
Rohde&Schwarz

Последно от Технологии

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПродуктови офертиПроектиПредстоящоСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...