Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Fischer Elektronik с нови корпуси за Raspberry Pi системи

01.12.2015   |   Бизнес
 
Fischer Elektronik предлага нови кутии за популярния едноплатков микрокомпютър Raspberry Pi, съобщиха за Electronics-Bulgaria.com от фирма Microdis, партньор на Fischer Elektronik в България.
 
Корпусите за Raspberry Pi 2 Model B се състоят от два специално оформени елемента от алуминий с дебелина 1,5 мм, които се съединяват с винт. В долната част на корпуса са разположени втулки за директен монтаж на Raspberry Pi 2 Model B. Страничните отвори в стените позволяват лесно свързване на платката към захранване, както и към всички видове периферни устройства и разширителни платки. Вентилационните отвори на капака гарантират по-добър топлообмен и по този начин оптимална работна температура за компонентите, без да е необходим вентилатор.
 
Новите корпуси се предлагат с три различни покрития (естествено анодирани, черно анодирани или комбинация от двете). Достъпни са и варианти за стенен или таванен монтаж, както и за закрепване към държач на 75х75 монитор VESA MIS-D посредством винтове.
 
По заявка Fischer Elektronik може да осигури радиатори от своята широка гама във всички размери и форми, както и различни механични и повърхностни обработки и надписи.
     
Източник: Microdis

Ключови думи: Microdis   Fischer Elektronik   Raspberry Pi   Raspberry Pi 2 Model B  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME

Последно от Бизнес

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПродуктови офертиПроектиПредстоящоСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...