Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics
Microchip

Mouser Electronics ще дистрибутира едноплатковите компютри на UDOO

04.12.2015   |   Бизнес
 
Mouser Electronics ще дистрибутира шестте модела едноплаткови компютри (SBC) на UDOO, съобщиха от фирма Маус Електроникс, представител на Mouser у нас.
 
Микрокомпютрите са подходящи за разработка на приложения, които изискват мултимедийни възможности и високо ниво на паралелни изчисления при запазване на производителността и ниската енергоконсумация на процесора. Едноплатковите системи осигуряват гъвкава среда, която подпомага потребителите при разработката на технологии.
 
Продуктовата линия UDOO, която Mouser Electronics ще предлага, включва шест модела едноплаткови компютри, сред които новите UDOO NEO – компютър с ниска цена, отворен код и Freescale i.MX 6 SoloX процесор за приложения на Android и Linux. Вграденият микроконтролер ARM Cortex-M4 осигурява съвместимост с платформата Arduino. UDOO NEO разполага с Wi-Fi, 10/100 Ehternet и Bluetooth 4.0 свързаност, 9-осов акселерометър, жироскоп и магнитометър за IoT сензорни приложения.
 
"Едноплатковите компютри от UDOO подпомагат развитието на IoT, тъй като разработчиците се нуждаят от инструменти за бързо създаване на прототипиращи решения и съкращаване на времето за пускане на пазара", заяви Ръсел Рейсор, вицепрезидент и мениджър доставки на Mouser Electronics.
     
Източник: Маус Електроникс

Ключови думи: Маус Електроникс   Mouser Electronics   UDOO   UDOO NEO   Freescale i.MX 6 SoloX   едноплаткови компютри  

Microchip
Comet Electronics
Comet ElectronicsMicrochip Technology

Подобни статии

Arrow Electronics
Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME
Rohde&Schwarz

Последно от Бизнес

Comet ElectronicsMicrochip Technology
  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПроектиПредстоящоЕкспертноПродуктови офертиОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...