Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Mouser Electronics ще дистрибутира едноплатковите компютри на UDOO

04.12.2015   |   Бизнес
 
Mouser Electronics ще дистрибутира шестте модела едноплаткови компютри (SBC) на UDOO, съобщиха от фирма Маус Електроникс, представител на Mouser у нас.
 
Микрокомпютрите са подходящи за разработка на приложения, които изискват мултимедийни възможности и високо ниво на паралелни изчисления при запазване на производителността и ниската енергоконсумация на процесора. Едноплатковите системи осигуряват гъвкава среда, която подпомага потребителите при разработката на технологии.
 
Продуктовата линия UDOO, която Mouser Electronics ще предлага, включва шест модела едноплаткови компютри, сред които новите UDOO NEO – компютър с ниска цена, отворен код и Freescale i.MX 6 SoloX процесор за приложения на Android и Linux. Вграденият микроконтролер ARM Cortex-M4 осигурява съвместимост с платформата Arduino. UDOO NEO разполага с Wi-Fi, 10/100 Ehternet и Bluetooth 4.0 свързаност, 9-осов акселерометър, жироскоп и магнитометър за IoT сензорни приложения.
 
"Едноплатковите компютри от UDOO подпомагат развитието на IoT, тъй като разработчиците се нуждаят от инструменти за бързо създаване на прототипиращи решения и съкращаване на времето за пускане на пазара", заяви Ръсел Рейсор, вицепрезидент и мениджър доставки на Mouser Electronics.
     
Източник: Маус Електроникс

Ключови думи: Маус Електроникс   Mouser Electronics   UDOO   UDOO NEO   Freescale i.MX 6 SoloX   едноплаткови компютри  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME

Последно от Бизнес

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПродуктови офертиПроектиПредстоящоСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...