Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

TTI Europe разширява партньорството си с TE Connectivity

08.12.2015   |   Бизнес
 
TTI Inc. разшири партньорство си с TE Connectivity, съобщиха за Electronics-Bulgaria.com от Ти Ви Ей Проджект, партньор на TTI в България. Като част от споразумението TTI Inc. ще предлага по-широка гама от сензори и решения за свързаност от TE.
 
"Много от сензорите на TE (бившите марки Measurement Specialties или MEAS) бяха по-слабо представени в нашия канал за дистрибуция. TTI има много голям опит в работата с глобалните производствени партньори и клиенти, предоставяйки необходимата поддръжка при проектирането и логистиката. Удовлетворени сме, че включваме продуктовата гама на TE Sensor Solutions и с нетърпение очакваме да работим заедно", коментира Рос Крюгер, маркетинг директор на TTI за сензори и силови компоненти. 
 
"Ценим TTI като оторизиран дистрибутор за нашите продукти за свързаност и сензорни решения. Компанията е известна със своето качествено обслужване и присъствие в индустрията. Очакваме разширеното партньорство помежду ни да да стимулира растежа и за двете компании", заяви Ричард Кларк, старши мениджър международни клиенти в TE Sensor Solutions.
 
 
 
 
     
Източник: Ти Ви Ей Проджект

Ключови думи: Ти Ви Ей Проджект   TTI Inc.   TTI   TE Connectivity   TE Sensor Solutions  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME
Rohde&Schwarz

Последно от Бизнес

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПродуктови офертиПроектиПредстоящоСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...