Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Silicon Labs представи безплатен инструмент за измерване на стабилността на честотата на тактови генератори

08.12.2015   |   Технологии
 
Silicon Labs представи безплатен софтуерен инструмент, който позволява на разработчиците бързо и лесно да измерват колебанията на честотата (jitter) на PCI Express (PCIe) тактови генератори от файл с осцилоскопски данни, съобщиха за Electronics-Bulgaria.com от фирма Футурел, представител на Silabs у нас.
 
Според Silabs това е първият стандартизиран калкулатор за стабилността на честотата на тактовите генератори, съвместим с PCIe 1.0, 2.0, 3.0 и 4.0. Инструментът се предлага без ограничения на www.silabs.com/pcie-learningcenter и може да се използва с продукти на различни производители. 
 
Silicon Labs обяви също и че всички тактови генератори и буфери за PCIe, произвеждана от компанията, отговарят на изискванията на PCIe 4.0. 
 
"Като част от нашата визия за опростяване на проектирането разработихме този инструмент, който прави получаването на данни за PCIe измервания по-бързо, лесно и точно. Като услуга към сектора направихме този полезен калкулатор свободно достъпен за всички разработчици независимо от това интегралната схема на кой производител използват", обясни Джеймс Уилсън, маркетинга директор в Silicon Labs.
     
Източник: Футурел

Ключови думи: Футурел   Futurel   Silicon Labs   тактови генератори   jitter  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME
Rohde&Schwarz

Последно от Технологии

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПродуктови офертиПроектиПредстоящоСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...