Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Лаборатория "Автоматизирано проектиране в електрониката" бе открита в Русенския университет

10.12.2015   |   Инвестиции
 
Лаборатория "Автоматизирано проектиране в електрониката" към катедра "Електроника" бе открита в Русенския университет "Ангел Кънче".
 
В лабораторията с 11 работни места ще се провеждат обучение чрез системи за автоматизирано проектиране в електрониката. Ще има и занятия и по дисциплини, в които има необходимост от симулация с компютърни програмни продукти.
 
Дарението, което включва компютърни системи и специализиран софтуер, е от фирма Щайнер Електроник. Гости на събитието бяха Зоя Щайнер и Зигфрид Щайнер.
 
"Удоволствието е и наше, защото студентите от Русенския университет показват отлични резултати, когато започват работа в нашата компания", каза Зигфрид Щайнер. Той даде пример, като представи двама възпитаници на висшето училище, които вече работят за компанията – единият е ръководител производство на печатни платки, а другият обслужва европейските клиенти на компанията.
     
Източник: РУ "Ангел Кънчев"

Ключови думи: РУ "Ангел Кънчев"   Steiner Elektronik   Щайнер Електроник   електронно проектиране   автоматизирано проектиране  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME
Rohde&Schwarz

Последно от Инвестиции

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПродуктови офертиПроектиПредстоящоСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...