Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Mouser Electronics ще дистрибутира продуктите на Kavlico Pressure Sensors

14.12.2015   |   Бизнес
 
Mouser Electronics сключи споразумение за международна дистрибуция с Kavlico Pressure Sensors, съобщиха за Electronics-Bulgaria.com от фирма Маус Електроникс, представител на Mouser у нас.
 
Kavlico Pressure Sensors има над 50 години опит в проектирането, разработката и производството на широка гама прецизни сензори за налягане и сензори със специално предназначение. Решения на компанията се използват в производства с възможно най-тежки експлоатационни условия и най-взискателните приложения по целия свят, включително в транспорта, промишлеността, медицината, космическата и военната промишленост.
 
Акцент в продуктовата гама на Kavlico, предлагана от Mouser, са иновативните технологии при сензорите за директен монтаж върху платка и при индустриалните сензори за налягане.
 
Фамилията керамични капацитивни сензори за налягане P1A се отличава с модулна компактна конструкция. В нея са интегрирани най-ново поколение сензорни елементи с ИС със специфично приложение (ASIC). Сензорите са предназначени за тежки експлоатационни условия и са защитени от електромагнитни смущения, удари и вибрации.
 
Серията тънкослойни тензометрични сензори PTA5000 са с херметичен корпус от неръждаема стомана. Те могат да извършват измервания от почти всички повърхности без необходимост от запояване. Сензорите са подходящи за високотемпературни приложения с ограничения по отношение на пространството и теглото. 
 
Серията P528 включва четвърто поколение керамични капацитивни сензорни елементи на Kavlico с най-новата патентована ASIC. Сензорите P528 са подходящи за широк кръг от измервания, включително на дебита на въглеводородни флуиди, въздух и газове.
 
Най-широко използваните сензори от серия PS312 са оборудвани със специално заздравена керамична диафрагма, съвместима с различни индустриални флуиди. Модулите позволяват лесно интегриране и монтаж в разнообразни приложения, включително помпи и компресори, ОВК оборудване и електрически генератори.
     
Източник: Маус Електроникс

Ключови думи: Маус Електроникс   Mouser Electronics   Kavlico Pressure Sensors   сензори   сензори за налягане   индустриални сензори  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME
Rohde&Schwarz

Последно от Бизнес

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПродуктови офертиПроектиПредстоящоСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...