Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Codico получи награда за паневропейски дистрибутор на 2015 г. от Isabellenhuette

15.12.2015   |   Бизнес
 
Codico получи наградата за най-добър паневропейски дистрибутор на 2015 г. по време на срещата на дистрибуторите на Isabellenhuette, която се проведе през ноември във Франкфурт. Codico отчете най-високи резултати в продажбите и маркетинга, както и в избрани критерии за дистрибуция - например спечелени проекти и ниво на складова наличност.
 
Isabellenhuette е водещ производител на съпротивителни компоненти и материали, на термоелектрически материали за температурни измервания, както и на пасивни компоненти, предназначени за автомобилната, електротехническата и електронната промишленост. Високоточните системи за измерване на ток, напрежение и температура намират приложение в производството на леки и товарни автомобили, хибридни и електрически превозни средства, индустриални и ВЕИ системи за производство на електроенергия.
 
"Наистина ценим високо тази награда, тъй като Isabellenhuette ще продължи да бъде изключително важен партньор за Codico и в бъдеще", обясни Сречко Дражич, който е продуктов мениджър, отговарящ за портфолиото на Isabellenhuette в Codico.
     
Източник: Codico

Ключови думи: Codico   Isabellenhuette   измервателни системи   съпротивления  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME
Rohde&Schwarz

Последно от Бизнес

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПродуктови офертиПроектиПредстоящоСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...