Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Rutronik и Toshiba разшириха споразумението си за дистрибуция

15.12.2015   |   Бизнес
 
Rutronik Elektronische Bauelemente и Toshiba Electronics Europe разшириха своето европейско споразумение за дистрибуция с включването на цялото портфолио на Toshiba от електронни компоненти и решения за съхранение на информация. 
 
Rutronik вече ще предлага embedded NAND флаш памети, дискретни компоненти и интегрални схеми, както и Bluetooth и TransferJet решения. Акцент са водещите embedded NAND флаш памети на Toshiba, които включват SLC NAND, BENANDTM и MMCTM продукти.
 
"Широкият спектър от NAND флаш памети от пазарния и иновационен лидер Toshiba затваря една празнина в портфолиото на Rutronik с водещи в индустрията и високонадеждни продукти. В сегмента на оптоелектрониката високоскоростни оптрони от Toshiba предоставят важна възможност за подобрение на производителността и предоставят на клиентите на Rutronik интересни компоненти в долния, средния и горния сегмент", обясни Томас Улински, маркетинг директор електронни компоненти в Rutronik.
     
Източник: Rutronik

Ключови думи: Rutronik   Toshiba Electronics   дискретни компоненти   флаш памети  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME

Последно от Бизнес

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПредстоящоПродуктови офертиПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...