Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Mouser Electronics със специален сайт за новия стандарт USB-C

05.01.2016   |   Бизнес
 
Mouser Electronics представи новия си микросайт USB Technology, който има за цел да предостави лесен достъп до информация относно последните технически постижения в USB стандартите, съобщиха за Electronics-Bulgaria.com от фирма Маус Електроникс, представител на Mouser у нас. 
 
Като част от разширяващия се спектър от приложни и технологични сайтове на Mouser новият сайт за USB технологии осигурява изобилие от информационни ресурси, включително раздел, посветен на стандарта USB Type-C, както и данни за най-новите USB конектори, контролери и свързаните с тях компоненти, предлагани от американския дистрибутор.
 
Селекторът на продукти включва подраздел с технически преглед, както и раздели, съдържащи данни и връзки към продукти, представляващи четири USB стандарта и спецификации: Type-C, Power Delivery, USB 3.1 Gen 1 и USB 3.1 Gen 2.
 
USB Type-C/USB-C е най-новият стандарт на USB-IF (USB Implementers Forum). Той предлага възможност за свързване с реверсивен конектор, подходящ за множество задачи. 
 
Разделът с подбрани продукта в сайта помага на инженерите да изберат най-подходящите решения за внедряване на USB технологии в своите изделия. Сред препоръчаните продукти са конфигураторът TUSB321 USB Type-C на Texas Instruments; USB Type-C конекторите на TE Connectivity и програмируемите USB Type-C контролери FUSB300C на Fairchild.
 
Сайтът за USB технологии на Mouser предлага още различни статии, видео клипове, примерни приложения и друга техническа документация.
     
Източник: Маус Електроникс

Ключови думи: Маус Електроникс   Mouser Electronics   USB-C   USB Type-C   USB  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME

Последно от Бизнес

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПродуктови офертиПроектиПредстоящоСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...