Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics
Microchip Technology

Rutronik стана международен дистрибутор на Sensirion

11.01.2016   |   Бизнес
 
Rutronik Elektronische Bauelemente ще предлага продуктите на Sensirion в цял свят. Така германският дистрибутор ще разшири допълнително обширното си портфолио от сензорни решения.
 
Франчайзинговото споразумение между двете компании обхваща сензори за влажност и температура, диференциални датчици за налягане и масови разходомери.
 
"Заедно с Rutronik предлагаме на своите клиенти възможно най-доброто обслужване, като същевременно отговаряме на нарастващите пазарни изисквания за повишаване на ефективността и производителността", обясни Кристиан Константин, директор дистрибуционни канали в Sensirion.
 
Сензорите на Sensirion са базирани на технологията CMOSens, която дава възможност за интегриране на сензорния елемент и аналоговата и цифрова част за обработка и анализ на сигнала в един-единствент CMOS чип. 
 
"Серията сензори за влажност и температура SHTxx Sensirion се утвърдиха като стандарт за пазара благодарение на високата степен на интеграция и малките си размери. Затова се радваме, че вече ще можем да ги предлагаме на своите клиенти", сподели Мартин Гример, старши маркетинг мениджър аналогови и сензорни продукти в Rutronik.
 
Сензорите за влажност и температура на Sensirion предават цифров, изцяло калибриран сигнал и се отличават с дългосрочното си стабилно функциониране. Те са насочени към широк кръг от приложения, включително в IoT сегмента. Ниската консумация на енергия ги прави подходящи решения за мобилни приложения и приложения, които се управляват от разстояние.
 
Датчиците за диференциално налягане и масовите разходомери се използват за прецизно измерване на газови потоци и на тяхна основа се изграждат управлениия на горелки, ОВК системи, както и медицински приложения. Сред целевите пазари за сензорите са автомобилостроенето, битовата електроника/IoT, индустриалната автоматизация и интелигентните енергийни приложения.
     
Източник: Rutronik

Ключови думи: Rutronik   Sensirion   CMOSens   сензори   сензори за влажност   температурни сензори   масови разходомери  

Microchip Technology
Comet Electronics
Comet ElectronicsMicrochip Technology

Подобни статии

Arrow Electronics
Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rohde&Schwartz
Farnell
TME

Последно от Бизнес

Comet ElectronicsMicrochip Technology
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване

© Copyright 2010 - 2021 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПредстоящоЕкспертноПродуктови офертиПроектиОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...