Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Rutronik стана международен дистрибутор на Sensirion

11.01.2016   |   Бизнес
 
Rutronik Elektronische Bauelemente ще предлага продуктите на Sensirion в цял свят. Така германският дистрибутор ще разшири допълнително обширното си портфолио от сензорни решения.
 
Франчайзинговото споразумение между двете компании обхваща сензори за влажност и температура, диференциални датчици за налягане и масови разходомери.
 
"Заедно с Rutronik предлагаме на своите клиенти възможно най-доброто обслужване, като същевременно отговаряме на нарастващите пазарни изисквания за повишаване на ефективността и производителността", обясни Кристиан Константин, директор дистрибуционни канали в Sensirion.
 
Сензорите на Sensirion са базирани на технологията CMOSens, която дава възможност за интегриране на сензорния елемент и аналоговата и цифрова част за обработка и анализ на сигнала в един-единствент CMOS чип. 
 
"Серията сензори за влажност и температура SHTxx Sensirion се утвърдиха като стандарт за пазара благодарение на високата степен на интеграция и малките си размери. Затова се радваме, че вече ще можем да ги предлагаме на своите клиенти", сподели Мартин Гример, старши маркетинг мениджър аналогови и сензорни продукти в Rutronik.
 
Сензорите за влажност и температура на Sensirion предават цифров, изцяло калибриран сигнал и се отличават с дългосрочното си стабилно функциониране. Те са насочени към широк кръг от приложения, включително в IoT сегмента. Ниската консумация на енергия ги прави подходящи решения за мобилни приложения и приложения, които се управляват от разстояние.
 
Датчиците за диференциално налягане и масовите разходомери се използват за прецизно измерване на газови потоци и на тяхна основа се изграждат управлениия на горелки, ОВК системи, както и медицински приложения. Сред целевите пазари за сензорите са автомобилостроенето, битовата електроника/IoT, индустриалната автоматизация и интелигентните енергийни приложения.
     
Източник: Rutronik

Ключови думи: Rutronik   Sensirion   CMOSens   сензори   сензори за влажност   температурни сензори   масови разходомери  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME
Rohde&Schwarz

Последно от Бизнес

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПродуктови офертиПроектиПредстоящоСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...