Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Rohde & Schwarz представя EMC тестово и измервателно оборудване на EMV 2016

Rohde & Schwarz ще демонстрира своя експертен опит в сферата на измерванията на електромагнитната съвместимост (EMC) по време на специализираното международно изложение EMV, което ще се проведе от 23 до 25 февруари т. г. в Дюселдорф. Продуктите на компанията включват тестови приемници за изпитване на съвместимостта, сложни хармонизирани системни решения, необходимия софтуер за анализ и широколентови усилватели.
 
На своя щанд (202) в Конгресния център на Дюселдорф Rohde & Schwarz ще акцентира върху новия тестов прототип на приемник за тестване на електромагнитни смущения. Според компанията за първи път пред публика ще бъде представен приборът с най-широк динамичен обхват и най-голяма точност на пазара в момента. Новият приемник е специално пригоден към стандартите за сертификация на изследователските отдели в авиационния сектор и в автомобилната индустрия.
 
Тестовите приемници на електромагнитни смущения от серията R&S ESR работят в честотните диапазони от 9 kHz до 3,6 GHz/7 GHz/26,5 GHz, които са подходящи за провеждане на измервания на смущенията за съвсем кратко време. Те отговарят на стандарта, зададен за получаване на сертификат за измерване на електромагнитната съвместимост.
 
Стандартизираната тестова платформа R&S CEMS100 е готово гъвкаво и надеждно решение за измерване на електромагнитни излъчвания, работещо със стандарта IEC/EN 61000-4-3. 
R&S AdVISE (автоматизирана система за видео наблюдение на ЕМС) е видео система, която наблюдава реакциите на тестваното устройство в автоматизирана система, симулираща условия на електромагнитни смущения. AdVISE може да работи заедно със софтуерната система за управление на електроенергията R&S EMC32 или самостоятелно. По време на изложението в Дюселдорф Rohde & Schwarz ще демонстрира и работата на лентовите си усилватели R&S BBL200 и R&S BBA150. Тези уреди работят с мощност от 15 W до 10 kW в честотния диапазон от 9 kHz до 6 GHz.
 
R&S Spectrum Rider е нов портативен спектрален анализатор, който се отличава с ниско тегло и дълъг живот на батерията. Това потребителско решение осигурява добри RF характеристики и висока точност на измерванията на открито и в лаборатория. В зависимост от изискванията с въвеждане на определен ключ честотният обхват може да бъде разширен от стандартните 5 kHz - 2 GHz, до 4 GHz.
 
Осцилоскопът R&S Scope Rider RTH е още едно допълнение към портативното оборудване за тестване и измерване, което ще бъде представено на EMV 2016. R&S Scope Rider е първият преносим ръчен осцилоскоп, който предлага характеристиките и функционалността на лабораторен прибор.
     
Източник: Rohde & Schwarz

Ключови думи: Rohde & Schwarz   Роде и Шварц   автомобилна промишленост   EMC измервания   EMC изпитвания   изпитвания на електромагнитна съвместимост   осцилоскопи  

Comet Electronics
Comet ElectronicsMicrochip Technology

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Амтест
Последно от Технологии
Comet ElectronicsMicrochip Technology
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2023 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПродуктови офертиПроектиПредстоящоСъбитията
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...