Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Технологията MOST150 на Microchip в новото Volvo S90

02.02.2016   |   Технологии
 
Технологията MOST150 на Microchip е интегрирана в новото Volvo S90. Това е вторият модел на Volvo, чиято информационно-развлекателна система е базирана на MOST150. 
 
Използваната нова версия на стандарта може може да прехвърля видео, аудио, пакети с потребителска информация, както и служебни данни, с нулево натоварване на процесора. 
 
"Много сме доволни, че Volvo Cars продължава да въвежда най-новата технология MOST150, само няколко месеца след излизането на XC90 с MOST150. Това показва, че MOST продължава да бъде де-факто стандарт за автомобилните инфоразвлекателни системи", обясни Дан Търмър, вицепрезидент на подразделението за автомобилна промишленост в Microchip.
 
Съвместно разработените стандарти за MOST предоставят на производителите на автомобили и на техните поддоставчици методология за изграждане на широколентова информационно-развлекателна система, както и интелигентна система за подпомагане на водача (ADAS). 
     
Източник: Microchip

Ключови думи: Microchip   Volvo   Volvo S90   MOST150   автомобилна електроника  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME
Rohde&Schwarz

Последно от Технологии

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПродуктови офертиПроектиПредстоящоСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...