Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Silicon Labs с положителни финансови резултати за 2015 г.

09.02.2016   |   Бизнес
 
Silicon Labs отчете положителни резултати за четвъртото тримесечие и цялата финансова 2015 г. 
 
Приходите през четвъртото тримесечие на годината съответстват на най-високите очаквания - 160,1 млн. щатски долара в сравнение със 156,2 млн. долара през третото тримесечие. Приходите на акция превишават очакванията и достигат 0,63 долара на акция. За цялата 2015 г. приходите са в размер на 644 826 долара в сравнение с 620 704 за предходната година.
 
Сегментът за IoT технологии надхвърля очакванията за тримесечието, достигайки приходи в размер на 67,2 млн. долара, което представлява ръст от 2,8% спрямо предходното тримесечие. Приходите на сегмента за комуникационни решения се увеличават с 1,5% до 39,7 млн. долара.
 
"Силното продуктово представяне в съчетание с благоприятните оперативни разходи донесоха солидни печалби на акция за четвъртото тримесечие. През 2015 г. постигнахме значителен напредък при полагане на основите за успеха ни като водещ доставчик на електронни компоненти, софтуер и решения за по-свързан свят. Всички наши стратегически продукти, включително в областта на IoT, инфраструктурните, комуникационните и автомобилните технологии, донесоха рекордни приходи през 2015 г.", коментира Тайсън Тътъл, главен изпълнителен директор на Silicon Labs.
     
Източник: Футурел

Ключови думи: Футурел   Futurel   Silicon Labs   Silabs   Тайсън Тътъл  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME
Rohde&Schwarz

Последно от Бизнес

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПродуктови офертиПроектиПредстоящоСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...