Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Конференция Eлектроника 2016 в София

12.05.2016   |   Предстоящо
 
ХIII национална конференция с международно издание Eлектроника 2016 ще се проведе на 12 и 13 май т. г. в Националния дом на науката и техниката в София.
 
Събитието е организирано от Съюзa по електроника, електротехника и съобщения и Факултета по електронна техника и технологии в ТУ София със съдействието на Федерацията на научно-техническите съюзи в България, Българската академия на науките (БАН), Техническия университет във Варна, Техническия университет в Габрово, Русенския университет "Ангел Кънчев", IEEE българската секция, VDE Германия и водещи фирми в областта на електрониката.
 
Председатели на организационния комитет са доц. д-р Емил Манолов (ТУ София) и доц. дтн Сеферин Мирчев (СЕЕС), а почетни председатели - проф. дтн Георги Михов (ТУ София) и проф. дтн Иван Ячев (ФНТС, СЕЕС).
 
Основните тематични направление на форума са: микроелектроника и наноелектроника; силова електроника; индустриална електроника; комуникационни технологии; информационни технологии; оптоелектроника; микровълнова техника; електронни елементи и сензори; технологии и нови материали; специална електроника, измервания в електрониката; медицинска и битова електроника; обучение по електронни, информационни и комуникационни технологии; бизнес и маркетинг.
 
В рамките на събитието ще се проведат кариерен форум с участието на работодатели и студенти, презентации на фирми, кръгла маса и др.
     
Източник: СЕЕС

Ключови думи: СЕЕС   ФНТС   ТУ София   Eлектроника 2016  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME
Rohde&Schwarz

Последно от Предстоящо

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПродуктови офертиПроектиПредстоящоСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...