Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

IMI планира разширяване в България

16.02.2016   |   Инвестиции
 
Integrated Micro-Electronics Inc. (IMI) планира разширение на дейността си в България, съобщи главният изпълнителен директор на филипинската компания Артър Тан.
 
"Ще продължим да се разширяваме в България и Мексико заедно с ръста на автомобилния ни бизнес и ще започнем да играем по-интензивно в индустриалния и други растящи сегменти", сподели Тан, коментирайки годишните финансови резултати на групата.
 
За цялата 2015 г. IMI отчете нетни приходи в размер на 28,8 млн. щатски долара в сравнение с 29,1 млн. долара през 2014 г. Според компанията липсата на ръст се дължи на валутните колебания и слабостта в икономиката на Китай, като слабото евро е довело до спад на приходите от 3% в предприятията в България и Чехия.
 
Консолидираните приходи на IMI за изминалата година са 814,4 милиона долара, което представлява спад с 4% на годишна база.
     
Източник: IMI

Ключови думи: IMI   Integrated Micro-Electronics Inc.  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME

Последно от Инвестиции

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПродуктови офертиПроектиПредстоящоСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...