Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Mouser предлага нова развойна платка за цифрови захранвания от Infineon и Wuerth

Mouser Electronics вече предлага на склад новата развойна платка XMC Digital Power Explorer Kit за електрозахранвания с цифрово управление, разработена от Infineon Technologies и Wuerth Elektronik, съобщиха за Electronics-Bulgaria.com от фирма Маус Електроникс, представител на Mouser у нас.  
 
Платката със синхронен понижаващ преобразувател улеснява разработчиците на аналогови захранвания и на микропрограмен код при създаването на модули с цифрово управление на захранването. За тази цел развойната платка XMC осигурява всичко необходимо – хардуер, софтуер и набор товарни съпротивления, които могат да се превключват.
 
Новата развойна платка на Infineon и Wuerth включва ARM Cortex-M микроконтролери от фамилиите XMC на Infineon, MOSFET транзистори OptiMOS BSC0924NDI и драйвери IRS2011S откъм входната и изходната страна. XMC Digital Power Explorer Kit разполага със синхронен понижаващ преобразувател и с набор от товарни съпротивления, които могат да се превключват – между 10%, 55% и 100% от максималния товар. 
 
Към основната платка може по избор да се включи една от двете различни допълнителни платки за управление - тази с контролер XMC1300 или тази с контролер XMC4200, като и двете са с вграден, галванично изолиран програматор. Така разработчиците имат възможността лесно да преценят коя от двете фамилии микроконтролери XMC е по-подходяща за конкретните им цели.
     
Източник: Маус Електроникс

Ключови думи: Mouser Electronics   Infineon Technologies   Wuerth Elektronik   развойни платки  

Comet Electronics
Comet Electronics
Подобни статии
Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


ПРЕМИЕР ФАРНЕЛ ЛИМИТЕД
Последно от Технологии
Comet Electronics

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2023 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНИ ПУБЛИКАЦИИВидео на седмицатаБизнесПродуктови офертиСъбитиятаПроектиПредстоящоТехнологииКариериЕкспертно
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...