Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Microchip представи нова фамилия I/O контролери за индустриални компютри

23.02.2016   |   Технологии
 
Microchip представи новата фамилия входно-изходни контролери SCH322X, предназначени за индустриални компютърни системи, по време на изложението embedded world, което се провежда от 23 до 25 февруари т. г. в Нюрнберг. Новите компоненти се отличават от предишните с по-малки размери и по-продължителен жизнен цикъл. SCH322X се предлага в обикновена и индустриална версия на работния температурен диапазон. 
 
SCH322X Super I/O предлага на потребителите комбинация от продукти за промишлени и embedded приложения. Всеки продукт от фамилията включва различен набор от функции, съчетаващи серийни портове, паралелен порт, както и PS/2 с гъвкав General Purpose Input/Output (GPIO) и възможност за мониторинг на температура и на напрежение. 
 
Фамилията SCH322X се състои от шест модела, насочени към различни приложения, базирани на x86 архитектурата. Устройствата се различават по броя на серийните портове, възможностите за мониторинг на хардуера, за добавяне на контролер за клавиатура и др.
 
SCH322X Super I/O включва шест продукта: SCH3221, SCH3222, SCH3223, SCH3224, SCH3226 и SCH3227. Те вече се предлагат като мострени бройки и за серийно производство в корпуси 64-WFBGA (6 x 6 мм), 84-WFBGA (7 x 7 мм), 100-WFBGA (8 x 8 мм) и 144-WFBGA (9 x 9 мм).
     
Източник: Microchip

Ключови думи: Microchip   SCH322X   I/O контролери   входно-изходни контролери   индустриални компютри  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME
Rohde&Schwarz

Последно от Технологии

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПродуктови офертиПроектиПредстоящоСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...