Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

ЛТМ Електроникс стартира стажантска програма

02.03.2016   |   Обяви за работа
 
ЛТМ Електроникс е създадена през 1993 г., с основна дейност дизайн и производство на клавиатури и лицеви панели. През 2006 г. фирмата стартира производство на печатни платки. От 2009 г. започва дейността по асемблиране на електроника, като в началото на 2016 г. отделът за СМД и конвенционален монтаж е допълнително разширен и е повишен техническият му капацитет.
 
Стажовете: Едномесечни неплатени летни стажове в периода от 1 юли до 30 септември 2016 г. /възможно е програмата да стартира по-рано при желание от страна на кандидатите/.
 
По време на стажовете студентите се запознават с работата предимно в следните отдели и дейности: фото и ситопечат, SMD монтаж, контрол, CNC машини и координиране на производството. При заявен интерес от студента – с галванични и химични процеси при производството на печатни платки.
 
Изисквания към кандидатите: Да са студенти с изявен интерес в областта на електрониката, електротехниката или химичните процеси.
 
Как да кандидатствате: Моля изпратете автобиография и мотивационно писмо с информация за предпочитаните от Вас периоди за стаж, както и предпочитани дейности на mail@ltmbg.com. Желателно е всички документи да са на български език.
 
Срокове:
  • Кандидатстване до 31.05.2016 г.
  • Първоначален подбор чрез автобиография и мотивационно писмо
  • Окончателен подбор чрез интервю – до 1 месец след получаване на кандидатурата
Какво предлагаме:
  • Възможност за запознаване с целия процес по производство на електроника – от изработката на печатната платка до тестването на изделието
  • Възможност за последваща работа на пълен или непълен работен ден
     
Източник: ЛТМ Електроникс

Ключови думи: ЛТМ Електроникс   LTM Electronics   стажантски програми  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME

Последно от Обяви за работа

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПродуктови офертиПроектиПредстоящоСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...