Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

IMI България получи сертификат за инвестиция клас "А"

11.03.2016   |   Инвестиции
 
Интегрейтид Микроелектроникс България (IMI България) получи сертификат за инвестиция клас "А" от зам.-министъра на икономиката Даниела Везиева. На церемонията присъстваха изпълнителният директор на компанията у нас Ерик Де Кандидо и изпълнителният директор на БАИ Стамен Янев
 
IMI получи сертификат клас "А" за своя проект на стойност 7,6 млн. лв. за разширение и оптимизиране на технологичните и логистични мощности в Ботевград. Очаква се разкриването на над 400 нови работни места.
 
Чрез реализирането на инвестиционния проект компанията ще има възможност да разнообрази и да добави нови продукти към съществуващото портфолио: модули за управление на огледала, на бобини за запалване, външни автомобилни светодиодни светлини, вътрешен контрол (подгряване на стъкла, аварийни светлини, заключване на врати, управление на климатици), регулатори за предни фарове, модули за затваряне и отваряне на прозорци, челници с bluetooth функция, модули за електрическа защита, ключове за лампи и др.
     
Източник: БАИ

Ключови думи: БАИ   IMI   Интегрейтид Микроелектроникс България   сертификат за инвестиция клас "А"  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Arrow Electronics
Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
Rohde&Schwarz

Последно от Инвестиции

Comet Electronics
  БизнесВидео на седмицатаТехнологииПроектиПредстоящоЕкспертноПродуктови офертиОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...