Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Mouser Electronics ще дистрибутира продуктите на NMB

15.03.2016   |   Бизнес
 
Mouser Electronics сключи споразумение за международна дистрибуция с NMB Technologies - водещ производител на електромеханика и вентилатори, съобщиха за Electronics-Bulgaria.com от фирма Маус Електроникс, представител на Mouser у нас.
 
Продуктовото портфолио на NMB, което вече се предлага от Mouser, включва постоянно- и променливотокови вентилатори, с висока мощност, в различни размери, входни напрежения и различен въздушен поток (куб. м/мин).
 
AC аксиалните вентилатори на NMB се предлагат в 119 и 150 мм корпуси, за напрежение от 100 V до 240 V, което ги прави подходящи за използване в държави с различни стандартизирани захранващи напрежения. DC аксиалните вентилатори на NMB се предлагат в 150 мм корпус за монтаж върху оребрени радиатори, както и в 119 мм, 150 мм и 172 мм корпуси за фланцов монтаж, със захранващи напрежения 12 V, 24 V и 48 V.
 
Аксиалните вентилатори на NMB Technologies са подходящи за различни приложения в телекомуникациите, информационните технологии, промишлената и потребителската електроника.
     
Източник: Маус Електроникс

Ключови думи: Маус Електроникс   Mouser Electronics   NMB Technologies   електромеханика   аксиални вентилатори  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME
Rohde&Schwarz

Последно от Бизнес

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПродуктови офертиПроектиПредстоящоСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...