Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Wuerth Elektronik възстанови производствените си мощности

17.03.2016   |   Бизнес
 
Около година след пожара в предприятието за печатни платки на Wuerth Elektronik в Нидернхал, Германия компанията вече завърши възстановявеното му.
 
Голяма част от производствения обект беше разрушена след пожар в края на декември 2014 г. Компанията веднага започна реконструкцията и в момента заводът е напълно възстановен, модернизиран и с обновено оборудване. В него вече се произвеждат двуслойни и многослойни платки, а в близко бъдеще ще започне и производство на по-сложни изделия като HDI и гъвкави платки.
 
Според компанията обновеното предприятие се отличава с висока автоматизация на производството, която позволява икономическа ефективност и висока степен на гъвкавост. Това е постигнато чрез използване на чиста стая по ISO клас 4 и 5, както и чрез внедряване на технологии като директно лазерно гравиране вместо традиционния фотолитографски процес на нанасяне и ецване на фоторезист, както и на нанасяне на покрития чрез пулверизиране.
     
Източник: Wuerth Elektronik

Ключови думи: Wuerth Elektronik   Вюрт Електроник   производство на печатни платки   PCB производство  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME
Rohde&Schwarz

Последно от Бизнес

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПродуктови офертиПроектиПредстоящоСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...