Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

ATEX модул на u-blox в новите измервателни уреди на Pietro Fiorentini

22.03.2016   |   Технологии
 
Ултракомпактният GSM/GPRS модул SARA-G350 на u-blox, сертифициран съгласно европейската директива ATEX, е интегриран в новата серия газомери RSE на водещия италиански производител Pietro Fiorentini, съобщиха за Electronics-Bulgaria.com от фирма Microdis, дистрибутор на u-blox в България. 
 
Модулът на u-blox с размери 16 x 26 mm и консумация на енергия под 0,8 mA в standby режим е ориентиран към приложения, които работят в потенциално експлозивна среда - жилищни и промишлени газомери, съоръжения за съхранение на гориво, химически предприятия, петролни платформи и др.
 
"Имахме нужда от интелигентна технология с високо качество и висока надеждност за нашите телеметрични газови приложения в жилищни и промишлени зони. Така клетъчният модул SARA-G350 на u-blox, сертифициран съгласно ATEX, се оказа правилния избор. Това е още една стъпка към по-добро, по-ефективно, по-стабилно и по-безопасно управление на газоразпределителните мрежи", обясни Пиетро Черами, маркетинг директор на Pietro Fiorentini.
     
Източник: Microdis

Ключови думи: Microdis   u-blox   Pietro Fiorentini   SARA-G3   газомери  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME

Последно от Технологии

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПродуктови офертиПроектиПредстоящоСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...