Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Sensata откри новия си завод в Пловдив

11.04.2016   |   Инвестиции
 
Sensata Technologies откри втория си български завод на 8 април т. г. в Пловдив. Лентата беше прерязана от министър-председателя Бойко Борисов в присъствието на Марта Съливан - президент на Sensata Technologies, Томи Вер Елст - генерален директор на Sensata България, и американския посланик в България Ерик Рубин. 
 
Инвестицията в завода е близо 40 млн. щатски долара, а в него ще се произвеждат сензори за налягане. Планирано е производството да започне през април т. г. и в рамките на две години да бъдат разкрити 1500 квалифицирани работни места. 
 
Почетни гости на събитието бяха Джеф Коут, вицепрезидент на компанията; Пол Вейзингтън, финансов директор; Алиша Елиът, старши вицепрезидент и управляващ "Човешки ресурси", областният управител на Пловдив Здравко Димитров, както и кметът на общината инж. Иван Тотев. На откриването имаше над 300 гости, колеги, приятели и съмишленици на Sensata Technologies от цял своят.
     
Източник: Sensata Technologies

Ключови думи: Sensata Technologies   Сенсата Технолоджис   автомобилна промишленост   автомобилна електроника  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME
Rohde&Schwarz

Последно от Инвестиции

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПродуктови офертиПроектиПредстоящоСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...