Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Комет Електроникс и Microchip проведоха семинар в София

12.04.2016   |   Събитията
 
Комет Електроникс и Microchip проведоха съвместен семинар на тема "Microchip Technology Core Independent Peripherals" на 12 април т. г. в София. 
 
Първи лектор на семинара в Best Western Expo Sofia бе Даниел Лука, мениджър дистрибуция и продажби в Microchip. Той разказа за новите придобивания на Microchip и стратегическите направления в продуктовото и технологично развитие на компанията.
 
Специален гост-лектор бе Лучо ди Джазио, който е един от водещите разработчици и продуктови експерти на Microchip, работил в Италия, САЩ, Германия, известен лектор и автор на поредица книги и ръководства за работа с PIC микроконтролери. Той запозна гостите с функционалните характеристики и предимства на серията PIC микроконтролери с независими от ядрото периферни блокове (CIP) и възможностите на различните развойни модули, предназначени за тях. Сред акцентите, представени от Лучо ди Джазио, бе новата облачно базирана развойна среда MPLAB Xpress. Втората част от лекцията бе посветена на решенията на Microchip в областта на сигурността и средствата за защита на данни и интелектуална собственост.
     
Източник: Комет Електроникс

Ключови думи: Комет Електроникс   Microchip   Лучо ди Джазио   Lucio Di Jasio   PIC   Core Independent Peripherals   микроконтролери   MPLAB Xpress  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME

Последно от Събитията

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПродуктови офертиПроектиПредстоящоСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...