Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Mouser Electronics вече е дистрибутор на RFaxis

12.04.2016   |   Бизнес
 
Mouser Electronics сключи споразумение за международна дистрибуция с фирма RFaxis, която е разработчик на първото в света радиочестотно мощно крайно стъпало в интегрално изпълнение (RFeIC), съобщиха за Electronics-Bulgaria.com от фирма Маус Електроникс, представител на Mouser у нас.
 
Mouser ще предлага няколко от CMOS-базираните RF продукти на RFaxis. Интегралните схеми на радиочестотно крайно стъпало RFeIC съдържат PA, LNA, комутируеми модули за приемане и предаване, мрежови модули, както и хармонични филтри, реализирани по стандартен CMOS процес. RFaxis разработва три интегрални схеми RFeIC: RFX1010, RFX2401C и RFX2411.
 
RFX1010 включва цялата RF функционалност, необходима за TDD режим в обхват 700/800/900 MHz. Подходяща е за разнообразни приложения, включително IEEE 802.15.4, ZigBee, автоматично безжично отчитане на комунални измервателни прибори (AMR), интелигентни домашни мрежи и др.
 
RFX2401C е предназначена за използване в 2,4 гигахерцовия честотен диапазон и включва RF функционалността, необходима за 802.15.4 и ZigBee/Thread, както и Bluetooth Low Energy мрежи. Подходящи приложения са сградната и индустриалната автоматизация, интелигентните електроенергийни системи, както и ZigBee RF4CE приложения. 
 
RFX2411 включва RF функциите, необходими за безжични ZigBee и интелигентни енергийни приложения, както и режим на байпас и възможности за използване на различни антени.
     
Източник: Маус Електроникс

Ключови думи: Маус Електроникс   Mouser Electronics   RFaxis   RFeIC  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME

Последно от Бизнес

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПродуктови офертиПроектиПредстоящоСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...