Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics
Microchip Technology

Започна регистрацията за конференцията Microchip MASTERs

17.08.2016   |   Предстоящо
 
Microchip откри регистрацията за 20-ото издание на международната конференция MASTERs, която ще се проведе между 17 и 20 август т. г. във Финикс, Аризона. Тази година, в партньорство с Mouser Electronics, специален гост-лектор на събитието ще бъде Грант Имахара.
 
По традиция форумът предоставя възможност на разработчици, консултанти, партньори, клиенти и дистрибутори на компанията от цял свят да обменят информация и опит в работата си с продукти на Microchip, сред които 8-, 16- и 32-битови PIC микроконтролери, вискокопроизводителни аналогови и интерфейсни решения, dsPIC цифрови сигнални контролери, безжични и mTouch сензорни решения, памети, MPLAB развойни системи и др.
 
Темата на тазгодишното издание на събитието е "Вдъхновение. Информация. Иновации". В рамките на конференцията ще бъдат проведени множество мероприятия, включително над 100 лекции и 47 обучения за инженери с различна квалификация, както и редица курсове, посветени на продуктите от наскоро придобитата Atmel. 
 
Лектор на Mouser Electronics за популярната програма на компанията "Empowering Innovation Together" е Грант Имахара, известен с участието си в "Ловци на митове" и "BatttleBots". На 18 август Имахара ще изнесе презентация, в рамките на която ще сподели откъде получава вдъхновение, информация и иновативни идеи.
 
Останалите събития в рамките на MASTERs включват срещи с представители на други компании и участници с цел обсъждане на конкретни проблеми, свързани с проектирането, срещи с експерти в областта на средствата за програмиране, както и виртуална разходка на завод за производство на електронни компоненти.
 
Достъпът до курсовете на конференцията, USB флаш с всички учебни материали, двупосочен транспорт до летището и настаняване за три нощувки с включена храна и вечерна програма е на обща стойност 1602 щатски долара. Всички желаещи могат да се регистрират най-късно до 28 юли, а тези, които го направят до 12 май, ще получат отстъпка.
     
Източник: Microchip

Ключови думи: Microchip   Mouser Electronics   Microchip MASTERs   PIC микроконтролери   Empowering Innovation Together   Грант Имахара  

Microchip Technology
Comet Electronics
Comet ElectronicsMicrochip Technology

Подобни статии

Arrow Electronics
Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell

Последно от Предстоящо

Comet ElectronicsMicrochip Technology
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване

© Copyright 2010 - 2021 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПредстоящоЕкспертноПродуктови офертиПроектиОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...