Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Започна регистрацията за конференцията Microchip MASTERs

17.08.2016   |   Предстоящо
 
Microchip откри регистрацията за 20-ото издание на международната конференция MASTERs, която ще се проведе между 17 и 20 август т. г. във Финикс, Аризона. Тази година, в партньорство с Mouser Electronics, специален гост-лектор на събитието ще бъде Грант Имахара.
 
По традиция форумът предоставя възможност на разработчици, консултанти, партньори, клиенти и дистрибутори на компанията от цял свят да обменят информация и опит в работата си с продукти на Microchip, сред които 8-, 16- и 32-битови PIC микроконтролери, вискокопроизводителни аналогови и интерфейсни решения, dsPIC цифрови сигнални контролери, безжични и mTouch сензорни решения, памети, MPLAB развойни системи и др.
 
Темата на тазгодишното издание на събитието е "Вдъхновение. Информация. Иновации". В рамките на конференцията ще бъдат проведени множество мероприятия, включително над 100 лекции и 47 обучения за инженери с различна квалификация, както и редица курсове, посветени на продуктите от наскоро придобитата Atmel. 
 
Лектор на Mouser Electronics за популярната програма на компанията "Empowering Innovation Together" е Грант Имахара, известен с участието си в "Ловци на митове" и "BatttleBots". На 18 август Имахара ще изнесе презентация, в рамките на която ще сподели откъде получава вдъхновение, информация и иновативни идеи.
 
Останалите събития в рамките на MASTERs включват срещи с представители на други компании и участници с цел обсъждане на конкретни проблеми, свързани с проектирането, срещи с експерти в областта на средствата за програмиране, както и виртуална разходка на завод за производство на електронни компоненти.
 
Достъпът до курсовете на конференцията, USB флаш с всички учебни материали, двупосочен транспорт до летището и настаняване за три нощувки с включена храна и вечерна програма е на обща стойност 1602 щатски долара. Всички желаещи могат да се регистрират най-късно до 28 юли, а тези, които го направят до 12 май, ще получат отстъпка.
     
Източник: Microchip

Ключови думи: Microchip   Mouser Electronics   Microchip MASTERs   PIC микроконтролери   Empowering Innovation Together   Грант Имахара  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME
Rohde&Schwarz

Последно от Предстоящо

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПродуктови офертиПроектиПредстоящоСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...