Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Ден на отворени врати в ТУЕС

19.04.2016   |   Начало»Събитията
Редактор
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова Редактор
Пепа Петрунова
Ден на отворени врати ще се проведе на 23 април т. г. в Технологично училище "Електронни системи" (ТУЕС). Вратите на училището ще бъдат отворени за ученици и родители от 10:00 до 16:00 ч. 
 
Ученици и преподаватели от ТУЕС ще представят демонстрации по роботика, програмиране, микрокомпютърни системи, електронни елементи, електротехника и др. Гостите ще се запознаят и с основните учебни планове на двете специалности "Системно програмиране" и "Компютърни мрежи" и ще научат повече за начините на преподаване и уникалните постижения в подготовката на успешни кадри. Предвидени са срещи с преподаватели и ученици, както и с множество завършили ученици, които днес са успешни професионалисти, ръководители или основатели на компании. 
 
В техническите демонстрации ще участва отборът на ТУЕС, който наскоро се класира в челната шестица в Европейското университетско рали за автомобили, управлявани с микроконтролер - Renesas MCU Car Rally 2016 в Германия. Своя презентация ще направят и ученици от 11-и клас, които организират ученическото състезание по програмиране Hack TUES. На място ще могат да се видят и постиженията на учениците от ТУЕС в областта на литературата, фотографията и спорта. 
 
"ТУЕС е много повече от училище. ТУЕС е общност, която работи в името на качественото ИТ образование и успешната кариера на всеки един наш възпитаник. Преподаватели, завършили и настоящи ученици са посветени на каузата за практически ориентирано образование. В Деня на отворени врати ще демонстрираме именно този дух и ще покажем как живеят и се развиват нашите ученици", сподели директорът доц. д-р инж. Стела Стефанова.
 
Денят на отворени врати в ТУЕС се организира със съдействието на Асоциацията на завършилите ТУЕС, която обединява повече от 500 бивши възпитаници на училището. 
 
Програма на събитието и възможност за регистрация ще намерите тук.
     
Източник: ТУЕС

Ключови думи: ТУЕС   Технологично училище "Електронни системи"   доц. д-р инж. Стела Стефанова  

Comet Electronics
Comet Electronics
Подобни статии
Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Transfer Multisort Electronik
Последно от Събитията
Comet Electronics

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2024 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНИ ПУБЛИКАЦИИВидео на седмицатаБизнесПродуктови офертиСъбитиятаПроектиПредстоящоТехнологииКариериЕкспертно
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...