Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Mouser Electronics, Marvel и Грант Имахара представят нова видео поредица

26.04.2016   |   Бизнес
 
Mouser Electronics пуска нова поредица от видео програмата Empowering Innovation Together ("Заедно по пътя на иновациите") с водещ Грант Имахара, известен от предаването Mythbusters и дългогодишен клиент на Mouser. В новата поредица ще започне работа Иновационната лаборатория на Mouser, в която Имахара и поканените гости ще разработват авангардни проекти, използвайки най-модерните изделия и технически решения, предоставени от производителите партньори на Mouser.
 
В първия проект Mouser ще си сътрудничи с издателя на комикси Marvel за изработване на комиксовите супергерои, точно така както те изглеждат във филма на Marvel "Капитан Америка: Гражданската война", включително работещи модели на щита на Капитан Америка и на ръкавицата на Железния човек. Грант Имахара ще си партнира с добилия голяма популярност със своята видео поредица Алън Пан. В няколко серии те двамата ще представят целия процес на изработката — от идеята до окончателно готовия продукт. Този първи проект е спонсориран от Molex и Analog Devices, които ще осигурят нови, високотехнологични компоненти за тази интересна разработка.
 
"Mouser обединява инженерната работа и комиксовите герои на Marvel, за да създаде поредица от забавни и лесноразбираеми киепове, популяризиращи науката и техниката. Те ще помогнат на учащите и всички заинтересовани зрители да погледнат по нов начин света на технологиите", отбелязва Минди Хамилтън, старши вицепрезидент в Marvel Entertainment, отговорен за партньорствата в глобален мащаб.
 
"Очаквам с нетърпение да вляза в новата Иновационна лаборатория на Mouser и да започна работа по тези впечатляващи устройства от киновселената на Marvel. Гледал съм няколко от клиповете на Алън, в които той показва проектите си. Нямам търпение да видя какво можем да измислим заедно в лабораторията", споделя Имахара.
     
Източник: Маус Електроникс

Ключови думи: Маус Електроникс   Mouser Electronics   Marvel   Molex   Analog Devices   Грант Имахара  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME

Последно от Бизнес

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПредстоящоПродуктови офертиПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...